Сиела Процедури Увеличи
Закупувайки този продукт, получавате абонамент за интернет достъп до него.

Сиела Процедури

Сиела Процедури e експертна правно-информационна система, която съдържа информация за административните услуги, съдебните процедури, нотариалните производства, трудовите и служебни правоотношения. Програмата предоставя актуални документи и готови формуляри, бланки, примерни образци.

More details

335,00 лв. без ДДС

402,00 лв. с ДДС

  • 1 година

Тази комбинация не се предлага.

Добави в списъка с желания

Подробна информация

Продуктът е пътеводител в лабиринта на административните услуги, предоставяни от органите на централната администрация, областните и общинските администрации.

Програмата предоставя описания, които в схематичен и стегнат вид подреждат процедурите и административните услуги в България.

С функционалността за хипервръзки и препратки Сиела Процедури дава бърз достъп до нормативната база и всички нормативни актове, а също и вътрешноведомствените документи, които имат отношение към съответния режим или производство.

Програмата поддържа индустриалния стандарт за електронни документи .PDF с възможност за попълване и разпечатване, подписване и изпращане по електронен път на всички бланкови документи. Всички останали документи са в .DOC и .XLS за максимално сходство към оригинала и възможност за активна промяна или копиране на съдържанието от страна на потребителя.

 

За органите на съдебната власт, адвокати, нотариуси продуктът представлява своеобразен юридически наръчник относно съдебните процедури в гражданския и наказателен процес, гражданско-правните и търговските сделки, нотариалните производства, трудовите и служебни правоотношения.

За студентите юристи продуктът е безценен помощник, защото съдържа широк набор от теоретични разработки в различни клонове на правото.

За търговците и обществените организации тематичният подбор в продукта предполага акцент върху процедури и приложни документи относно данъци и такси, концесии, митническа дейност, обществени поръчки, промишленост, селско и горско стопанство, счетоводство и контрол, търговия и търговски сделки.

 

Предимства на СИЕЛА ПРОЦЕДУРИ

Програмата разполага със:

  • 12 875 броя примерни образци, електронни форми и бланки;

  • 2018 броя процедури;

  • 960 броя административни услуги;

  • Евристичното търсене;

  • Справочен модул с адреси, телефони за връзка, контакти и информация за държавните и общински структури и обществените организации на територията на страната и др.;

  • Тройна система за контрол на качеството на Сиела;

  • Актуализиране 2 пъти седмично с актуализацията на всеки брой на Държавен вестник;

  • История на направените търсения по дати.

ВидеоПотребители, които купиха този продукт, купиха също:

11 други продукта в същата категория: